Ónix rózsafüzér - fém feszülettel

Ár: 5.990Ft
Típus: A01-04
Elérhetőség: Raktáron

Kapható választék:


Nagykereskedelmi bruttó ár :


Termékről röviden:

Hagyományos 59 szemes vagy 5 tizedes egyedi, kézzel készített ónix ásvány rózsafüzér. A szemek ezüst színű lánccal és dróttal vannak összekötve. Nyakba akasztható. A középérem és a feszület fémötvözetből készültek.

Hossza:  50 cm
Átmérő:  20 cm
Kb. 6mm átmérőjű ásványokból
Egyedi, kézzel készített.
A rózsafüzér műanyag díszdobozban kerül kiszállításra.

Horoszkóp

Bak (december 22. – január 20.)
Vízöntő (január 21. – február 19.)
Nyilas (november 23. – december 21.)

Ónix hatása: energia, védő, stabilitás, kitartás, stresszoldó, csontok, fogak, csonterősítő
Az ónix ásványt a középkor óta ismerjük és valójában fekete kalcedonról (achát) van szó. Könnyen össze lehet téveszteni obszidiánnal vagy fekete turmalinnal, ezért körültekintően vásároljunk, mivel mind a három kőnek teljesen más gyógyhatásai vannak. Az ónix, leginkább az öntudatot, a józan gondolkodást és a logikát erősíti, nagy segítsége lehet a labilis emberek számára, mivel kiegyensúlyozza az energiaáramlást a szervezetben. Erős védelmező ásvány, távol tartja a negatív entitásokat. Fokozza az életerőt, a kitartást és támogatást nyújt stresszes helyzetekben. Segítségével felszínre hozhatjuk a régi fájdalmakat, amelyeket megszüntethetünk a fizikai testen alkalmazott kristályterápiával. Az ónix erősíti a fogakat, csontokat és jótékonyan hat a csontvelőre.

Alkalmazása:
Viseljük ékszerként, leghatásosabb, ha a bal oldalunkon hordjuk vagy fülbevalóként megszünteti a belső fül okozta egyensúlyi betegségeket. Használhatjuk marokkőként vagy tegyük a megfelelő testrészre.

 

Írja meg véleményét

Az Ön neve:
Az Ön véleménye:
Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz            Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:Legújabb